Αρχική Σελίδα

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.
Factory1 εργοστάσιο 3 εργοστάσιο 4 εργοστάσιο 5 εργοστάσιο 6 εργοστάσιο 7 εργοστάσιο 8 εργοστάσιο 9 εργοστάσιο 10
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : PY
Αριθμός Υπαλλήλων : 250~300
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Puyi, ΕΠΕ είναι ένας από το λαστιχένιο υλικό προμηθευτή στην Κίνα, και λαστιχένιο εργοστάσιο διαδρομών στη Σαγκάη, Κίνα.

Εξετάζουμε κυρίως όλα τα είδη λαστιχένιων διαδρομών και πωλούμε σε όλο τον κόσμο!

Οι λαστιχένιες πλήρεις προδιαγραφές διαδρομών, προηγμένη τεχνολογία, αξιόπιστη ποιότητα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στα μηχανήματα κατασκευής, τα γεωργικά μηχανήματα, και το χιόνι: Το Caterpillar, ο εκσακαφέας, ο εκσκαφέας, paver ασφάλτου, (η μίνι) θεριστική μηχανή, ο ανεμιστήρας χιονιού, το χιόνι, η αναπηρική καρέκλα, τα ρομπότ, η ποιότητα των προϊόντων κ.λπ. ήταν κατάλληλα το ποσοστό περισσότερο από 99,7%.

Τα προϊόντα του εξάγονται στην Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και η Νοτιοανατολική Ασία, κέρδισε τον εσωτερικό και ξένο συνεπή υψηλό έπαινο user S!

Συγχρόνως, μπορούμε να παρέχουμε σε σας άλλα λαστιχένια προϊόντα, λαστιχένιες διαδρομές, λαστιχένια ρόδα (συμπεριλαμβανομένου του στερεού ελαστικού αυτοκινήτου και του πνευματικού ελαστικού αυτοκινήτου), λαστιχένιο χαλί, λαστιχένιο σύστημα αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η επιχείρηση έχει τη στερεά τεχνική δύναμη και τις πλήρεις εξεταστικές μεθόδους, και εφαρμόζει την ακριβή ποιοτική αξιολόγηση από την εισερχόμενη πρώτη ύλη στην παράδοση ολοκληρωμένων προϊόντων. Προηγμένος εξοπλισμός δοκιμής, πλήρες σύστημα ποιοτικής εγγύησης και επιστημονικές μέθοδοι διαχείρισης για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων.

Πιστεύουμε, μη καλή τιμή, προσπαθούμε για μια καλή υπηρεσία, τα πράγματα πρέπει να είναι το αντίθετο.

Ειλικρινά ευπρόσδεκτοι πελάτες για να διαπραγματευτεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την επιχείρηση, για να δημιουργήσει το λαμπρό μέλλον!

Θα πάρουμε την καινοτομία επιστήμης και τεχνολογίας ως πυρήνα, να παγιώσουμε συνεχώς και να επεκτείνουμε την αγορά, με έναν πιό θεαματικό. «Η ποιότητα πρώτα» είναι σημαντικότερη πολιτική company μας S η.

Θα ακολουθήσουμε αυστηρά το ISO9001 που τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα κρατούν την ίδια ποιότητα των προϊόντων βιομηχανίας κύρια, και κερδίζουν την καλή φήμη και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Προκειμένου να προωθηθεί η εικόνα company S, στην περίπτωση του ισχυρού επιχειρησιακού ανταγωνισμού, πρέπει να αναπτύξουμε τη σοσιαλιστική πνευματική κατασκευή πολιτισμού της σοσιαλιστικής κατεύθυνσης, μεταφορά το πάθος yu, καινοτομία, ακεραιότητα, συνεργασία, να κάνει το προσωπικό μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του νέου aera.

Η επιχείρησή μας παρέχει τα διαφορετικά είδη λαστιχένιων προϊόντων. Υψηλός - ποιότητα και λογική τιμή. Κολλάμε στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, της υπηρεσίας πρώτα, της συνεχών βελτίωσης και της καινοτομίας για να συναντήσουμε τους πελάτες» για διαχείριση και «μηά ατέλεια, μηές καταγγελίες» ως ποιοτικό στόχο. Για να τελειοποιήσουμε την υπηρεσία μας, παρέχουμε στα προϊόντα την καλή ποιότητα στη λογική τιμή.

ΚΙΝΑ Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alice

Φαξ: 86-21-3758-0295

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Λαστιχένιες διαδρομές εκφορτωτών

700 X 100 X 80 λαστιχένιες διαδρομές αντικατάστασης, συνεχής λαστιχένια διαδρομή για Morooka MST1100

Yanmar αντικατάστασης χαμηλή επίγεια πίεση 500 X 90 X 82 διαδρομών εκφορτωτών λαστιχένια

Μαύρες λαστιχένιες διαδρομές 700 X 100 X 98 εκφορτωτών χρώματος για Morooka/Hitachi

Γεωργικές λαστιχένιες διαδρομές

ISO9001 η λαστιχένια διαδρομή D450*90*51 Kubota έγκρισης για Kubota συνδυάζει τις θεριστικές μηχανές

Ο τύπος Kubota συνδυάζει τη λαστιχένια διαδρομή θεριστικών μηχανών, υδραυλικές λαστιχένιες διαδρομές του Caterpillar ελέγχου

Ελαφρύς συνδυάστε τις γεωργικές λαστιχένιες διαδρομές

Λαστιχένιες διαδρομές εκσκαφέων

Συνεχής λαστιχένια διαδρομή Takeuchi, λιγότερες λαστιχένιες Digger διαδρομές δόνησης

Λαστιχένιες διαδρομές 46 αντιολισθητικών αλυσίδων/εκσκαφέων γεωργίας σύνδεση για Yanmar Vio 40

Εύκαμπτη συνεχής λαστιχένια διαδρομή 82 συνδέσεις 4510mm γενικό μήκος για Hitachi

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Λαστιχένιες διαδρομές εκσκαφέων προμηθευτής. © 2018 - 2024 excavator-rubbertracks.com. All Rights Reserved.