Αρχική Σελίδα

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd. Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.
Factory1 εργοστάσιο 3 εργοστάσιο 4 εργοστάσιο 5 εργοστάσιο 6 εργοστάσιο 7 εργοστάσιο 8 εργοστάσιο 9 εργοστάσιο 10

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : PY
Αριθμός Υπαλλήλων : 250~300
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Shanghai Puyi Industrial Co, Ltd είναι ένας από τους προμηθευτές υλικών καουτσούκ στην Κίνα, και καουτσούκ κομμάτια εργοστάσιο στη Σαγκάη της Κίνας.

Ασχολούμαστε κυρίως με όλα τα είδη καουτσούκ κομμάτια και να πωλούν σε όλο τον κόσμο!

Οι καουτσούκ κομμάτι ολοκληρωμένες προδιαγραφές, προηγμένη τεχνολογία, αξιόπιστη ποιότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε μηχανήματα κατασκευής, γεωργικά μηχανήματα και χιόνι: Caterpillar, μπουλντόζα, εκσκαφέας, άσφαλτος, μίνι θεριστής, ανεμιστήρας χιονιού, χιόνι, αναπηρικό καροτσάκι, ρομπότ κ.λπ. Ποιοτική ποιότητα προϊόντος με ανώτατο όριο 99,7%.

Τα προϊόντα της εξάγονται στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και τη νοτιοανατολική Ασία, κέρδισαν τον συνετό υψηλό έπαινο του εγχώριου και του ξένου χρήστη!

Ταυτόχρονα, μπορούμε να σας προσφέρουμε άλλα προϊόντα από καουτσούκ, ελαστικά κομμάτια, λάστιχο από ελαστικό (συμπαγές ελαστικό και πεπιεσμένο ελαστικό), καουτσούκ, ελαστικό σύστημα ανίχνευσης.

Η εταιρεία διαθέτει σταθερή τεχνική δύναμη και πλήρεις μεθόδους δοκιμών και εφαρμόζει αυστηρή αξιολόγηση ποιότητας από την εισερχόμενη πρώτη ύλη μέχρι την τελική παράδοση του προϊόντος. Προηγμένος εξοπλισμός δοκιμών, πλήρες σύστημα εγγύησης ποιότητας και επιστημονικές μεθόδους διαχείρισης για την εξασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος.

Πιστεύουμε, δεν είναι καλή τιμή, προσπαθούμε για μια καλή υπηρεσία, τα πράγματα πρέπει να είναι το αντίθετο.

Ειλικρινά ευπρόσδεκτοι πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να διαπραγματευτεί τις επιχειρήσεις, να δημιουργήσει ένα λαμπρό μέλλον!

Θα αναλάβουμε την καινοτομία της επιστήμης και της τεχνολογίας ως τον πυρήνα, θα ενοποιήσουμε συνεχώς και θα επεκτείνουμε την αγορά, με μια πιο θεαματική. "Πρώτη ποιότητα" είναι η πιο σημαντική πολιτική της εταιρείας μας.

Θα ακολουθήσουμε αυστηρά το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO9001 διατηρήσουν την ίδια κορυφαία ποιότητα προϊόντων και θα κερδίσουν καλή φήμη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Προκειμένου να προωθηθεί η εικόνα της εταιρείας, σε περίπτωση έντονου επιχειρηματικού ανταγωνισμού, θα πρέπει να αναπτύξουμε την σοσιαλιστική πνευματική πολιτιστική κατασκευή της σοσιαλιστικής κατεύθυνσης, να προωθήσουμε το πάθος, την καινοτομία, την ακεραιότητα, τη συνεργασία, να καταστήσουμε το προσωπικό ικανό να καλύψει τις ανάγκες της νέας αέρας.

Η εταιρεία μας προμηθεύει διάφορα είδη προϊόντων από καουτσούκ. Υψηλή ποιότητα και λογική τιμή. Δεχόμαστε την αρχή της "πρώτης ποιότητας, πρώτης υπηρεσίας, συνεχούς βελτίωσης και καινοτομίας για την κάλυψη των πελατών" για τη διαχείριση και "μηδενικό ελάττωμα, μηδενικές καταγγελίες" ως ποιοτικό στόχο. Για να τελειοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας, παρέχουμε τα προϊόντα με καλή ποιότητα σε λογικές τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Scarlet

Τηλ.:: 86-21-3758-0296

Φαξ: 86-21-3758-0295

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Λαστιχένιες διαδρομές εκφορτωτών

700 X 100 X 80 λαστιχένιες διαδρομές αντικατάστασης, συνεχής λαστιχένια διαδρομή για Morooka MST1100

Yanmar αντικατάστασης χαμηλή επίγεια πίεση 500 X 90 X 82 διαδρομών εκφορτωτών λαστιχένια

Μαύρες λαστιχένιες διαδρομές 700 X 100 X 98 εκφορτωτών χρώματος για Morooka/Hitachi

Γεωργικές λαστιχένιες διαδρομές

ISO9001 η λαστιχένια διαδρομή D450*90*51 Kubota έγκρισης για Kubota συνδυάζει τις θεριστικές μηχανές

Ο τύπος Kubota συνδυάζει τη λαστιχένια διαδρομή θεριστικών μηχανών, υδραυλικές λαστιχένιες διαδρομές του Caterpillar ελέγχου

Ελαφρύς συνδυάστε τις γεωργικές λαστιχένιες διαδρομές

Λαστιχένιες διαδρομές εκσκαφέων

Συνεχής λαστιχένια διαδρομή Takeuchi, λιγότερες λαστιχένιες Digger διαδρομές δόνησης

Λαστιχένιες διαδρομές 46 αντιολισθητικών αλυσίδων/εκσκαφέων γεωργίας σύνδεση για Yanmar Vio 40

Εύκαμπτη συνεχής λαστιχένια διαδρομή 82 συνδέσεις 4510mm γενικό μήκος για Hitachi

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Λαστιχένιες διαδρομές εκσκαφέων προμηθευτής. © 2018 - 2020 excavator-rubbertracks.com. All Rights Reserved.